Helle Krag-Nielsen den 23-03-2015
    Til de kommende 0.-klasses forældre
    Som oplyst på informationsmødet om skolestart afholdes der er arrangement for de kommende 0. klasser.
    Arrangementet flyttes dog fra den 15. April, som vi hermed aflyser, og til ny dato i maj.
    Så snart vi kender denne dato, informerer vi her - samt i de breve vi sender til jer, når klasserne er dannet.
    Ledelsen Skolen i Nord

Helle Krag-Nielsen den 20-03-2015
    Kvalitetsrapport 2014 Egebjergskolen samt udtalelse fra skolebestyrelsen.

Helle Krag-Nielsen den 11-03-2015
    Kære forældre på Egebjergskolen

Som I måske ved har skoleleder Rasmus Bonde været sygemeldt de sidste par uger. Jeg har talt  med Rasmus et par gange, og vi har i fællesskab truffet beslutning om, at Rasmus ikke vender tilbage til Egebjergskolen. Rasmus har i dag (11. marts) sagt farvel til medarbejderne ved et kort møde.

Derudover flytter Karin Anker til Jylland og ophører derfor i stillingen som afdelingsleder ved udgangen af denne måned. Det efterlader Egebjergskolen med kun tre ledere indtil en distriktsskoleleder er ansat og tiltrådt.

Jeg har derfor truffet aftale med Mette Feldstedt, skoleleder på Østerhøjskolen, om at hun konstitueres som skoleleder fra 1. april til ny distriktsskoleleder tiltræder.

Ulla Blom Kristensen
    Centerchef
    Center for skoler og institutioner

Egebjergskolen